Evidence Beauty Salon

Cream este imaginea Evidence Beauty Salon

IMAGINEA EVIDENCE BEAUTY SALON

Parul reprezinta cartea mea de vizita! Acea emblema carateristica, remarcata inca de la inceputul carierei mele. L-am ingrijit mereu cu cele mai bune produse si am incercat sa-l las doar pe mainile celui mai priceput stilist.

Nu am facut rabat de la calitate si n-am sa fac niciodata. Cand am trecut pragul Evidence, am gasit ceea ce am cautat dintotdeauna: hairstylist-ul perfect! Iti trebuie har si dragoste fara de oameni ca ei sa se lase pe mainile tale, dar in primul rand trebuie sa-ti iubesti meseria si sa pui pasiune in tot ceea ce faci.

Iar cand toate aceste cerinte se impletesc frumos, acest lucru se vede cu ochiul liber in suvitele clientelor fericite! La Evidence am gasit oameni care iubesc ceea ce fac si au grija de sansatatea si frumusetea parului meu. Cand mi-au propus sa le fiu imagine, n-am stat nicio clipa pe ganduri. Eram deja clienta fidela si stiam ca sunt adevarati profesionisti. Am fost extrem de incantata si sunt in continuare, pentru ca stiu ca aici gasesc cele mai bune servicii, indiferent ca e vorba de par, unghii sau masaj. Georgiana Baron - imaginea salonului.