Evidence Beauty Salon

Client snap shots

Client

Iuliana fericita

A luat în calcul subtonul pielii, dar și cât machiaj port în general (puțin și mai discret). Uite de-asta îmi plac mie cei care își iubesc job-ul. Pentru că sunt pregătiți să-ți argumenteze alegerile pe care le fac pentru tine, să te convingă fără drept de apel că știu cu adevărat de ceea ce ai nevoie. Și ajungi să te lași pe mâna lor fără să-ți fie teamă, știind că totul o să iasă bine la final.

Brave cut pentru o cauza nobila

Elena si al ei brave cut

Eu mi-am făcut bobul #bravecut la salonul Evidence din magazinul Unirea, ba chiar am fost prima care și-a făcut această tunsoare la ei, cale pe care țin să le mulțumesc din nou, în special Andreei și Gabrielei – vă îmbrățișez, fetelor. Fiind salon partener, manopera a fost gratuită, iar răsfățul maxim.

Cream - clienta Evidence

Cream

Voi reveni la Evidence ori de cate ori parul meu va plange dupa atentie si foarte curand, chiar, pentru ca i-am promis un tratament miraculos, tot de la L'Oreal - ProFiber, se cheama si este absolut senzational. De aceea am chemat si Kanal D pentru a vedea tratamentul cu care ma rasfat la Evidence!

Machiaj la Evidence Unirea

Machiaj la Evidence Unirea

Pentru o ocazie speciala am vrut sa am parte de cel mai bun tratament al parului, o coafura spectaculoasa, un masaj de relaxare si bineinteles un machiaj special. De aceea am venit la Evidence Beauty Salon Unirea. Totul a fost PERFECT!

Brave cut la Evidence Unirea

Brave cut la Evidence Unirea

Pentru ca este o campanie speciala si salonul meu favorit este salonul Evidence, am vrut sa fiu alaturi de ei in sustinerea acestei campanii sociale.

Last minute couture

Luana pe fuga spre Londra

So, if you live in Bucharest, or you plan to travel to Bucharest, you should visit George at Evidence Beauty Salon, and let him change your look. I’m sure that you will love him! I already can’t wait to visit him and change my hairstyle for London Fashion Week.

Lumi

Lumi

Fie ca sunteti in cautarea unui salon bun din Bucuresti sau ca vreti sa il schimbati, fie ca aveti nevoie de mani/pedi sau de un look nou, recomand cu incredere Evidence Beauty Salon… iar acest lucru nu il spun prea des, desi am trecut in trecut pe la zeci de altele!

Clienta fericita

Jojo si sedinta foto

Ce poate fi mai placut decat sa ai la dispozitie o echipa dedicata inaintea unei sedinte foto.